1.6.2015

Näytön paikka

Lukuisten verstastuntien jälkeen meidän oli aika suorittaa näyttö, joka arvioitiin. Näyttö muodostui kolmesta eri vaiheesta. Ensimmäisenä meidän piti ryhmänä suunnitella ja toteuttaa rakentamamme tilan ulkoseiniin pinnat. Pintamateriaaleiksi valikoitui maalit. Suunnitelmana oli maalata kaikille seinille kaupunkisiluetti jonka joukkoon jokainen ryhmän jäsen maalaisi itseään kuvastavan hahmon.


Pohjaväriksi valitsimme Tikkurilan sävyn Tiffany X370. Seinät maalattiin kahteen kertaan. Maalin kuivuttua alkoi monen tunnin teippaamisshow jonka aikana siluetti alkoi muodostumaan.


Kaupungin siluetti maalattiin kahdesti Tikkurilan sävyllä Tussi Y498. Kun tämä vaihe oli ohi, piirsi jokainen oman hahmonsa kalvolle ja heijasti sen piirtoheittimellä seinään. Hahmojen rajat teipattiin siistimmän jäljen aikaan saamiseksi, joskin tämä hidasti prosessia melkoisesti. Ei meinaan ole mitään nopeinta hommaa tuo teippaaminen!
 

Ja tällaista seinätaidetta saivat ARSAn tytöt Liina, Veronika, Heli, Marjo, Jenna, Erika ja Mirva aikaan.




 
Toisella ryhmällä oli samat maalit ja sävyt käytössään, heillä suunnitelmat olivat vaan toisenlaiset. Tässä toteutusta Katalta, Iinalta, Pinjalta ja Mimosalta :).



Ensimmäinen osa näytöstä eteni hurjaa vauhtia ja jo muutamassa viikossa olimme valmiit. Meillä oli kuitenkin vielä pohjatöitä jonkin verran tehtävänä ennen kuin päästiin aloittamaan. Toinen osa näyttöä oli määrälaskentakoe, jossa meidän piti todistaa että osaamme laskea materiaalien menekit ja kustannukset. Näytön viimeinen osa oli sisustustaulun teko. Siitä lisää seuraavalla kerralla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti